Homestyling

Vi stylar om ert hus eller lägenhet och skapar bästa förutsättningen för en lyckad försäljning!

Kontakta oss för offert

Konsultation

Vi bokar ett möte hemma hos er och går igenom vad man bör göra inför fotografering samt visning.

På plats pratar vi om vad ni har tänkt göra för att förbättra bostaden. Jag ger konkreta råd efter hur jag som inredare hade möblerat och inrett. Ni väljer att anteckna själva eller så antecknar jag och skickar listan på mail efter mötet.

Pris

Fr 1.950 kr/h

Homestyling av Greverius Interiör

Homestyling

Efter en konsultation har vi gått igenom vilka möbler, inredning som ska vara kvar. Därefter gör vi en analys på vad vi ska tillföra för att göra bostaden så tilltalande som möjligt utifrån en förväntad målgrupp.

Ni får en offert på mail och när ni godkänt den så bokar vi in en dag då vi kommer ut och genomför stylingen. Därefter hyr ni all inredning i 30 dagar. Ni ansvarar under den tiden för att inredningen är i samma skick som vid leverans. Vid behov förlänger vi efter överenskommelse av pris och längd.

Pris: Offert

Homestaging

Inredning av tomma bostäder, allt från den lilla ettan till det stora huset. Det ingår full möblering och vår målsättning är att det ska se ut som att någon bor där.

Bostaden ska kännas välkomnade och hemtrevlig och spekulanterna ska kunna skapa sig en uppfattning av hur de kan möblera bostaden.

Pris

1ROK: fr 15.500 kr
2ROK: fr 17.500 kr
3ROK: fr 19.500 kr
Större bostäder-pris på offert